figure figure figure figure figure
Üdvözöljük a Zirconnál

Rendszer fejlesztés

Eredmény és siker orientált fejlesztés, tervezés, egyedi weboldalak,
alkalmazások és egyéb webes, szoftveres megoldások,
kis- és középvállalkozásoknak, vagy akár egyéni személyeknek is!

További információk Elérhetőség

Ügyfeleink


Szolgáltatások

Szolgáltatások


Design és arculat

Megtervezzük webes megjelenését, hirdetéseit és arculatát a mai trendek szerint, hogy Ön és cége minél sikeresebb tudjon lenni.


Keresőoptimalizálás (SEO)

Mindenki arról álmodik, hogy a Google első oldalán jelenjen meg. Azonban ez egyre nehezebb, az egyre titkoltabb működésű, folyamatosan változó algoritmus miatt. Az évek alatt megalkottunk pár trükköt, praktikát, amivel előbbre kerülhet a találati listákban.


Digitális marketing

A mai digitális világ zűrzavarában rendkívül nehéz megragadni a potenciális vásárlók figyelmét. Mi ebben tudunk Önnek segíteni, hogy az online hirdetések ne csak pénzkidobások legyenek, hanem célba érjenek.


Ügyfél kapcsolattartás

Ez egy külön szolgáltatás? Joggal teszi fel a kérdést. Rengeteg cég nem fordít elég időt arra, hogy Önnel, az ügyféllel egyeztessen, beszéljen, ezért a végeredménnyel sosem lesznek teljesen elégedettek. Azonban Mi nem hagyjuk egyedül, és minden lépést, folyamatot egyeztetünk Önnel, hogy tudja, hogyan áll a projektje.


Egyedi szervezeti megoldások

Szüksége van egy egyedi ERP, CRM vagy HR-es rendszerre? Vállaljuk egyedi rendszerek fejlesztését és üzemben tartását, hogy Önnek már csak az adminisztrációval kelljen törődnie.


Egyedi webshopok

Az online értékesítés napjaink legnagyobb üzletága. Nem tudja, hogy kezdjen bele? Mi végig vezetjük egy webshop nyitásának göröngyös útján, és minden nehéz feladatot átvállalunk Öntől!

ERŐSSÉGEK

Miért válasszon minket?Rólunk

Csapatmunka mint művészeti forma.


Győr vonzáskörzetében lévő fiatalos programozó csapat vagyunk, akik nem félnek a kihívásoktól. Több éves tapasztalattal és rengeteg sikeres projekttel a hátunk mögött dinamikusan haladunk előre. Folyamatosan tanulunk, és fejlesztjük magunkat, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb és leghatékonyabb eredményt tudjuk nyújtani, hogy Ön is tudja, projektje jó kezekbe kerül!

Az alábbi linken keresztül részletesebben is megtudhat a csapatunkról, és a motivációnkról!


23

sikeres projekt


12

év össz. tapasztalat


6

hónap garancia


3

ingyenes revízió


Miért minket?

Miért kedveltek minket ügyfeleink?


Megbízhatóság, eredményorientáltság
Kedvező, versenyképes költségek
Rólunk mondták

Ügyfeleink mondták rólunk


Márciusban a virus helyzet komoly kihívásokkal  állított szembe minket. Óvodánkban az ügyeleti időszak alatt is heti szinten kellett nyilatkozni a gyermekek szüleinek arról, hogy milyen formában kérik az óvodai ellátást. Tudtuk, hogy ez az időszak a családok számára volt a legnehezebb és igyekeztünk olyan megoldást találni, hogy gyorsan, egyszerűen tudják ezt a nyilatkozatot megtenni. Akkor kérdeztem meg Tamásék véleményét, hogyan lehetne ezt megoldani. Én elmondtam mit szeretnék és ők egy délután alatt elkészítettek egy olyan alkalmazást, amit az óvodánk honlapján tettünk közzé és a szülők néhány másodperc alatt nyilatkozhattak. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, hálásak voltak emiatt. Három hónapig készségesen, segítőkészen álltak rendelkezésünkre, amiért köszönettel tartozom. Bátran ajánlom tevékenységüket, fiatalos, lendületes hozzáállásukat bárki számára.

Árpásiné Nagy Andrea - óvodavezető-helyettes - Ménfőcsanaki Óvoda - nyilatkozat
 
Ne maradjon le semmi fontosról!

Hírlevél feliratkozás